CaoXian ShangRun Handicraft Co., Ltd. се наоѓа во CaoXian, провинцијата Шандонг, која е индустриски појас на производи од дрво во Кина.Како еден од водечките производители на производи од дрво во Кина, имаме 17 години искуство во производство и извоз.

Имаме две независни производствени фабрики и професионална компанија за извоз.Ние главно произведуваме занаети од бамбус и дрво, украси за домови, прибор, производи за домашни миленици, мебел, подароци, кабинети за складирање итн.

Прочитај повеќе
Види се