Профил

Профил на компанијата

CaoXian ShangRun Handicraft Co., Ltd. се наоѓа во CaoXian, провинцијата Шандонг, која е индустриски појас на производи од дрво во Кина.Како еден од водечките производители на производи од дрво во Кина, имаме 17 години искуство во производство и извоз.

Имаме две независни производствени фабрики и професионална компанија за извоз.Ние главно произведуваме занаети од бамбус и дрво, украси за домови, прибор, производи за домашни миленици, мебел, подароци, кабинети за складирање итн.

c1173343-4c48-496e-9828-26bba5dd37d7
79bb3503-a18c-4658-9d02-9bcf2cff62c4
642387d3-0eb0-47f8-a65b-331a95b2c633
e64ed58f-9fcc-4d8b-921e-a7daf78f63e5

Нашите Предности

Високо ефикасен одговор

Имаме наши независни дизајнери на производи кои можат да обезбедат соодветни цртежи на производи според потребите на клиентите за кратко време;Имаме специјални производители на примероци кои можат брзо да имплементираат примероци на производи.

Богато практично искуство

Досега, имаме наш независен производствен погон со над 20 години производствено искуство.

Совршена контрола на квалитет

Ние поседуваме професионален тим за управување со квалитет и инспекција на процеси

Професионален тим

Со преку 500 висококвалификувани вработени, вклучително и 30 професионални техничари и 10 дизајнери, можеме да обезбедиме завршни решенија за сликање, белење, бричење и антиквирање.