CaoXian ShangRun Handicraft Co., Ltd. ndodhet në CaoXian, Provinca Shandong, e cila është brezi industrial i produkteve të drurit në Kinë.Si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të drurit në Kinë, ne kemi 17 vjet përvojë në prodhim dhe eksport.

Ne kemi dy fabrika të pavarura prodhimi dhe një kompani profesionale eksportuese.Kryesisht prodhojmë punime artizanale me bambu dhe dru, dekorime shtëpie, enë gatimi, produkte për kafshët shtëpiake, mobilje, dhurata, dollapë magazinimi etj.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha