Profili

Profili i Kompanisë

CaoXian ShangRun Handicraft Co., Ltd. ndodhet në CaoXian, Provinca Shandong, e cila është brezi industrial i produkteve të drurit në Kinë.Si një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të drurit në Kinë, ne kemi 17 vjet përvojë në prodhim dhe eksport.

Ne kemi dy fabrika të pavarura prodhimi dhe një kompani profesionale eksportuese.Kryesisht prodhojmë punime artizanale me bambu dhe dru, dekorime shtëpie, enë gatimi, produkte për kafshët shtëpiake, mobilje, dhurata, dollapë magazinimi etj.

c1173343-4c48-496e-9828-26bba5dd37d7
79bb3503-a18c-4658-9d02-9bcf2cff62c4
642387d3-0eb0-47f8-a65b-331a95b2c633
e64ed58f-9fcc-4d8b-921e-a7daf78f63e5

Avantazhet tona

Përgjigje shumë efikase

Ne kemi projektuesit tanë të pavarur të produkteve që mund të ofrojnë vizatime të produktit përkatës sipas nevojave të klientëve në një kohë të shkurtër;Ne kemi prodhues të veçantë të mostrave që mund të zbatojnë shpejt mostrat e produkteve.

Përvojë e pasur praktike

Deri tani, ne kemi fabrikën tonë të pavarur të prodhimit me mbi 20 vjet përvojë prodhimi.

Kontroll perfekt i cilësisë

Ne zotërojmë ekipin profesional të menaxhimit të cilësisë dhe inspektimit të procesit

Ekipi profesional

Me mbi 500 punonjës shumë të aftë, duke përfshirë 30 teknikë profesionistë dhe 10 stilistë, ne mund të ofrojmë zgjidhje përfundimtare për lyerjen, zbardhjen, lyerjen dhe antikimin.