Profile

Profil Perusahaan

CaoXian ShangRun Handicraft Co., Ltd. dumunung ing CaoXian, Provinsi Shandong, yaiku sabuk industri produk kayu ing China.Minangka salah siji saka manufaktur anjog produk kayu ing China, kita duwe 17 taun pengalaman ing Manufaktur lan ngekspor.

Kita duwe rong pabrik produksi independen lan perusahaan ekspor profesional.Kita utamane mrodhuksi kerajinan pring lan kayu, dekorasi omah, peralatan pawon, produk pet, perabotan, hadiah, lemari panyimpenan, lsp.

c1173343-4c48-496e-9828-26bba5dd37d7
79bb3503-a18c-4658-9d02-9bcf2cff62c4
642387d3-0eb0-47f8-a65b-331a95b2c633
e64ed58f-9fcc-4d8b-921e-a7daf78f63e5

Kaluwihan Kita

Response Highly Efisien

Kita Nduwe Desainer Produk Independen sing Bisa Nyedhiyakake Gambar Produk sing Cocog Miturut Kabutuhan Pelanggan Ing Wektu Sing Cepet;Kita Nduwe Pembuat Sampel Khusus sing Bisa Ngleksanakake Sampel Produk kanthi Cepet.

Sugih Pengalaman Praktis

Saiki, Kita Nduwe Pabrik Produksi Mandhiri Kanthi Pengalaman Produksi Luwih saka 20 Taun.

Kontrol Kualitas Sampurna

Kita Nduwe Tim Manajemen Kualitas lan Proses Inspeksi Profesional

Tim profesional

Kanthi Luwih saka 500 Karyawan Highly Trampil, Kalebu 30 Teknisi Profesional Lan 10 Desainer, Kita Bisa Nyedhiyani Solusi Finishing Kanggo Lukisan, Bleaching, Burnishing lan Antiquing.