Propil

Profil Perusahaan

CaoXian ShangRun Handicraft Co., Ltd. perenahna di CaoXian, Propinsi Shandong, anu mangrupikeun sabuk industri produk kai di Cina.Salaku salah sahiji pabrik ngarah produk kai di Cina, urang gaduh 17 taun pangalaman dina manufaktur sarta exporting.

Simkuring gaduh dua pabrik produksi bebas sarta parusahaan exporting profésional.Urang utamana ngahasilkeun awi jeung kai karajinan, hiasan imah, kitchenware, produk piaraan, jati, hadiah, cabinets gudang, jsb.

c1173343-4c48-496e-9828-26bba5dd37d7
79bb3503-a18c-4658-9d02-9bcf2cff62c4
642387d3-0eb0-47f8-a65b-331a95b2c633
e64ed58f-9fcc-4d8b-921e-a7daf78f63e5

Keunggulan Kami

Tanggapan Kacida Efisien

Urang Boga Désainer Produk Independen Urang Anu Bisa Nyadiakeun Gambar Produk Saluyu Nurutkeun Kabutuhan Palanggan Dina Waktu Singget;Urang Gaduh Panyipta Sampel Husus Anu Bisa Ngalaksanakeun Sampel Produk Gancang.

Pangalaman Praktis Beunghar

Ku Ayeuna, Urang Boga Pabrik Produksi Mandiri Urang Sareng Langkung 20 Taun Pangalaman Produksi.

Kontrol Kualitas Sampurna

Urang Milik Manajemén Kualitas Profesional sareng Tim Inspeksi Prosés

Tim profésional

Kalawan Leuwih 500 Karyawan Kacida Terampil, Kaasup 30 Teknisi Profesional Jeung 10 Désainer, Urang Bisa Nyadiakeun Solusi Finishing Pikeun Lukisan, Bleaching, Burnishing Jeung Antiquing.